VENDRELL vs JM

A.B. VENDRELL 66 – 51 MANYANET REUS

El nostre júnior masculí va patir una derrota a pista del Vendrell, en un partit amb bones sensacions i certes desconnexions.

Als nostres jugadors els hi va costar entrar en el partit i, amb un parcial inicial de 14 – 1, van anar a remolc constantment, i potser el fet de quedar – se a poc, durant dues vegades, de remuntar i posar – se endavant, va fer que ho paguessin al final.

L’equip vendrellenc dominava en el rebot i en el llançament exterior, però gràcies als contracops i a realitzar accions més decidides de cara a cistella, els nostres jugadors van anar remuntant.

Una altra desconnexió a la sortida de vestuaris a la mitja part, va fer que s’hagués de remuntar gairebé 20 punts, fet que, poc a poc ho van anar aconseguint, però es va arribar al tram final, ja amb poca gasolina i sense poder de recuperació davant la següent batzegada dels locals.

Cal felicitar – se per anar, poc a poc recuperant més gent, de lesions importants i llargues, que han anat llastrant l’equip durant aquesta primera volta. D’aquí a l’inici de segona volta, tant el Santi com el Rubén tornen a les pistes, després de més de dos mesos un, i tot el que portem de temporada l’altre.

Bones festes a tothom i que tingueu un bon 2019!

Crònica patrocinada per:

GUTI BUS