BMG vs BÒBILA

El passat dissabte 1 de desembre, vam jugar a casa contra l’escola la Bòbila, va ser el primer partit on des del primer minut vam sortir desperts, tot i que l’altre equip fossin més grans que nosaltres, no teníem por per anar a per totes les pilotes, defensant i recuperant moltes pilotes, fet que ens permetia anar cap a cistella. També vam agafar molts rebots que feia que tinguéssim més oportunitats de ficar cistella. Un partit on vam veure que si volem podem fer moltes coses, però hem de sortir desperts i amb ganes de pilota. Aquesta setmana tenim uns dies per carregar les piles i el següent cap de setmana juguem l’últim partit abans de Nadal i de la primera fase contra un dels equips més forts del grup, per això seguirem treballant als entrenaments per anar millorant. 

Crònica patrocinada per:

nuria