P5 AL SERRALLO

Aquest dissabte al matí els nostres babies de p5 van fer una doble estrena: van estrenar la samarreta oficial de l’abella en el seu primer torneig amb partits de veritat. I és que van participar a la Trobada de Nadal organitzada per el col·legi Lestonnac de Tarragona a les instal·lacions del Serrallo.

Durant el matí les nostres estrelles van disputar fins a 3 partits, començant a entrar en el rol d’atac-defensa, sacar de banda o fons, segons calgui, marxar de la defensa i anar ràpid a tirar a cistella, i, com no, posar bàsquet, dels quals en vam posar un total de més de 10 cistelles ben repartides. 

Al finalitzar la trobada, que ja estàvem súper contents d’haver jugat, après, i sobretot gaudir, que els hi donessin una medalla, ja va ser el que els hi faltava per marxar encara més contents. 

Aquesta setmana acabarem de gaudir dels dos últims entrenaments i buscarem de fer algun partit més (que segur que n’hi hauran, i ben aviat) abans que arribi setmana santa, allò per l’abril ….

Us desitgem que tingueu un bon Nadal i els millors desitjos per aquest 2019!

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!!

Crònica patrocinada per:

GUTI BUS