IM vs VALLS

Aquest dissabte al matí vam disputar l’últim partit de la primera fase contra el CB VALLS.

Tot i que la victòria es va quedar a casa, els vallencs no ens ho van posar gens fàcil, i no va ser fins al quart període que vam treballar de veritat. I dic això, perquè fins a tres vegades vam aconseguir marxar en la diferència de punts del marcador, però, com sempre, pensem que les coses es fan ràpides i és llavors quan l’adversari ens ho veu, treballa més que nosaltres i ens torna a posar les coses difícils. 

Hem de treballar aquests petits alts i baixos, igual que gaudir de la competició, del treball i l’esforç que realitzem. Som un equip molt heterogeni, i sempre de diferents edats. Aprofitem’ho i gaudim, situacions com aquestes hi han poques i les hem d’aprofitar. 

Hem acabat la primera volta invictes, però tenint consciència que per aconseguir-ho ens les hem hagut de suar, seguim-les suant i treballant des del minut 0, no donem res per fet abans de començar.

Així doncs, aprofitarem les vacances de Nadal per fer un stop i recuperar forces, que ens espera una fase final moguda.

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!

Crònica patrocinada per:

GUTI BUS