UBSA vs CMG

UBSA 135 – 60 MANYANET REUS GROC

Genial, brutal, bravo pels nostres. El millor partit que hem jugat en tot l’any. Hem competit, independentment el resultat, davant un dels millors equips de la generació, que opta a FINAL a 4 per tenir plaça a PREFERENT la temporada vinent. 

De tu a tu només començar, sortint de la pressió, encarant l’anella, arribant fins a sota, de 3 punts…. Vam estar en totes les parts del joc concentrats. Cometem errors, perdem pilotes, fallem tirs, però tot el que es pot fer quan jugues davant jugadors de metre noranta i…

Els pares a la grada, els entrenadors i els jugadors, vam xalar!!! 

S’ha de seguir treballant, la temporada te cara i te creu!! 

El més important és anar recuperant jugadors que teníem lesionats. De cara a principis de gener, VOLEM estar TOTS!!!

Aquest diumenge contra el TGN i la setmana que ve Terrassa.

NEVER GIVE UP!

Crònica patrocinada per:

nuria