CBT B vs IF

CBT B – MANYANET REUS

Aquest cap de setmana vam començar la segona volta enfrontant-nos contra el primer equip de la temporada.

L’inici del partit va ser molt favorable per nosaltres ja que vam sortir connectades i concentrades, però sobretot amb ganes i actitud.

A la  segona part ja vam començar a decaure una mica, fet que van aprofitar les nostres contrincants arribant a una mitja part gairebé empatades. És cert que en la segona part es va començar a notar el cansament físic ja que no estem acostumades a jugar a una pista tant gran com la del pavelló del Serrallo.

Després del petit descans de la mitja part vam tornar a sortir amb ganes i amb l’energia renovada per tornar a sortir a tope sobretot en defensa, cosa que ens va permetre remuntar altre vegada i agafar una distància en el marcador.

L’últim quart es va notar molt l’esgotament físic per part dels dos equips i ja ens aguantàvem com podíem.

Estem molt contentes del treball que s’està fent i sobretot de l’actitud que mostren totes les jugadores tant les infantils com les preinfantils que setmana rere setmana ens venen a donar un cop de mà. Aquest cop han vingut amb nosaltres la Mar, l’Anna, la Lídia, la Marta i l’Aida.

Ara a seguir treballant pel següent!

5-6-7 MANYANET!!

Crònica patrocinada per:

IET ROPA