SALLE PLOMS vs CF

SALLE PLOMS 74 – 71 MANYANET REUS

Grandíssim partit de les nostres cadets que després de dues prorrogues i 2 hores de partit no han pogut obtenir el premi de la victòria. Contra un Ploms que ens guanyava en físic i per edat, les nostres noies no s’han rendit en cap moment, sempre han cregut en la victòria i no han deixat de lluitar ni un segon del partit. Hem tingut el partit guanyat dues vegades però el Ploms no ha baixat els braços en cap moment i un triple anotat en el darrer instant de partit ha permès al Ploms seguir viu.

El partit l’ha pogut guanyar qualsevol dels dos equips i la moneda ha caigut del costat del Ploms. Les nostres noies treballen molt bé als entrenaments i el resultat comença a mostrar-se a la pista, segur que el nostre moment arribarà!!!

5,6,7 Manyanet!!

Crònica patrocinada per:

IET ROPA