CLARET vs JF

Claret 62 –  55 Manyanet Reus

Les nostres júniors van enfrontar-se el cap de setmana passat contra un equip molt dur i en una pista molt complicada, però que tot i així van lluitar amb actitud i amb ganes fins al final.

El primer quart del partit, les nostres noies van sortir amb ganes i amb intensitat cosa que portem aconseguint pràcticament des dels primers partits i que ho hem de mantenir, però la falta d’encert i el balanç defensiu va fer que les contrincants ens agafessin una distància de 10 punts.

En el segona quart, ja van sortir molt més atentes i amb més confiança a l’hora d’anar cap a cistella. A més van estar atentes al balanç defensiu per reduir així els contraatacs de l’adversari.

La segona part del partit va estar més igualada a nivell de joc, molt més concentrades i amb confiança i anant intenses cap a cistella i a més posant-li més difícil a les altres. No podem oblidar que era un equip molt dur al qual li vam plantar cara. Ens queda molt de camí per davant i hem de seguir treballant de valent com ho estem fent fins ara.

La setmana que ve descansem i toca preparar-nos pel pròxim partit.

Parcials: 20-10, 16-17, 16-17, 10-11.

5-6-7 MANYANET!!

Crònica patrocinada per:

IET ROPA