PIM vs PLOMS

MANYANET REUS – CN REUS PLOMS

Derbi local contra el ploms, equip amb el qual hem jugat enguany 3 vegades amb dues victòries i una derrota. Els nostres nois surten per feina i amb una gran defensa i ràpids contraatacs marquen les primeres diferències en el marcador. A la mitja part s’acaba amb un clar 28-15, coneixent el talent ofensiu del ploms, a la segona part no afluixem un parcial de 11-2 sentenciem el partit. A la segona part ens dediquem a defensar i en atac amb paciència buscar les millors opcions. El resultat final és  68-37, però sabem que no és una diferència real. Som dos equips  amb un potencial molt semblant i segur que a les semifinals provincials el partit serà molt diferent. Ens queda un mes per  a les finals, ens toca treballar molt dur!!!

5,6,7 Manyanet!!

Crònica patrocinada per:

Pastisseria Vilanova