CORNELLÀ vs SFA

CB CORNELLÀ 55 – 56 MANYANET REUS A

L’equip de Reus s’ha emportat una victòria importantíssima a domicili.

El primer període ha estat per les noies de Cornellà. Un parcial de 17 a 11 deixava una diferència a favor de les locals.

L’equip de Reus ha reaccionat amb un parcial de 0 a 9 als 5 primers minuts del 2on període que ha posat al Manyanet per primera vegada al davant el marcador (17 a 20), tot i així l’equip local ha tornat a entrar a competir acabant aquest segon període 12 a 17.

La segona part començava amb un igualat 29 a 28 que ha seguit en aquesta tónica tot el tercer període (12 a 10).

El darrer quart de partit ha començat trepidant amb un 41 a 38 on el domini local ha seguit els tres primers minuts arribant a in marcador de 38 a 44 que posava les coses difícils al Manyanet. Tot i així la reacció de les de Teus ha estat en treball i esforç fent un nou parcial de 0 a 14 que ha permés entrar als darrers 2 minuts amb avantatge (44 a 52).

Tot i la reacció de l’equip local fins a l’última possessió les noies de Reus s’han emportat un partit important que a l’anada havia perdut de 2 a la prórroga.

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!!

Crònica patrocinada per: 

Pastisseria Vilanova