CAP DE SETMANA RODÓ DEL SMA

MATADEPERA 57 – 68 MANYANET REUS A

Cap de setmana de doble jornada amb dues victòries vitals per mantenir la categoria. Divendres desplaçament a Matadepera on aconseguim una victòria per 57-68 després d’un començament horrorós dels nostres sèniors, un parcial 18-3 en contra. Els locals es jugaven evitar el playout amb desavantatge de camp i per aquest motiu sortien amb la intenció de remuntar els 11 punts del partit de la 1a volta. Tot semblava perdut en el minut 9 de partit, però els nostres nois amb paciència i treball són capaços d’anar esgarrapant punt a punt i finalitzar el primer quart amb un clar 18-10. El segon quart segueix amb la mateixa tònica, joc molt dur sota els taulells, però aconseguim des de la línia de 3 punts reduir l’escletxa en el marcador. Arribem a la mitja un punt per sobre en el marcador 30-31, el primer objectiu era no perdre l’average particular i estava aconseguit.

El tercer quart les defenses s’imposen als atacs, molts nervis en el locals que van cometen moltes faltes i  nosaltres que aconseguim anotar a base de sumar tirs lliures amb un altíssim percentatge d’encert. Finalitzem el 3r quart 42-44. Un parcial inicial 0-8 d’inici del darrer quart acaba per rematar als locals, aquests baixen els braços i nosaltres ens limiten a controlar el joc sense arriscar i emportar-nos una gran victòria

MANYANET REUS A 69 – 65 CN CALDES

Segon partit en un cap de setmana, la victòria del divendres ens dóna molta benzina per aquest segon partit. Caldes un equip no massa alt, però amb un gran tir exterior, a la primera volta vam guanyar a la prorroga, senyal que el partit seria molt igualat, un altre partit contra un rival directe per evitar el playout.

El Caldes marca l’inici del partit amb 3 triples consecutius i un parcial 9-13, nosaltres reaccionem aprofitant la nostra major i millor banqueta, la rotació dels nostres ens permet mantenir el ritme de joc i finalitza el quart 19-16. En el segon quart un parcial 14-3 a favor nostre ens permet ampliar l’avantatge en el marcador i arribar a la mitja part amb un clar 39-29.

Les diferències es mantenen fins el darrer quart on aconseguim augmentar fins els 15 punts a favor (58-43) a manca de 5 minuts per acabar, un relaxament nostre i una pressió desesperada dels visitants ens col·loca a només un punt 66-65 a manca de 25 segons. Nosaltres som capaços de mantenir la tranquil·litat i anotar 3 dels darrers 4 tirs lliures en els darrers instants de partit.  Tot i patir molt, ens emportem una altra victòria (69-65)  que ens permet a manca de 3 jornades veure les coses a la classificació des de dalt i amb un peu i mig a la permanència.

La temporada encara no s’ha acabat i ara ens venen dos derbis contra Valls i Salou a casa que ens poden servir per demostrar que som equip de 2a.

5,6,7, Manyanet!!

Crònica patrocinada per:

Pastisseria Vilanova