IMV vs CBV

MANYANET REUS VERD 57 – 95 RENDIMENT PSICÒLEGS CBV

Tornada de la Setmana Santa jugant un partit que a la primera volta va acabar igualat però, degut a que minuts abans el mateix equip local havia jugat un altre partit, va acabar amb més diferència de l’esperada.

El matx va començar molt igualat, amb anades i vingudes per part dels dos equips on l’equip visitant anotava amb ràpides transicions i el Manyanet Reus a través de jugades una mica més treballades. Fins a la mitja part el partit va estar igualat tot i que l’equip visitant es va allunya 14 punts en el marcador.

A la segona part del partit, l’equip visitant va fer valdre la seva superioritat física, tenint en compte que el Manyanet Reus era el seu segon partit seguit, i de mica en mica es va anar allunyant en el marcador fins a un resultat final de 95 a 57.

Crònica patrocinada per:

Sumape