JM vs MORELL

MANYANET REUS 67 – 43 MORELL

A priori, donat el resultat en el partit d’anada (amb victòria pels reusencs de només tres punts), l’encontre es presentava molt interessant. Però així com al primer partit els del Manyanet es van presentar amb moltes baixes, al de tornada van ser els morellencs els qui van jugar condicionats per les baixes.

A més, una sortida fulgurant dels nostres júniors al primer període, que mostraren un gran encert de cara a cistella, marcà l’esdevenir del matx, donat que un parcial de 25-5 quasi que va sentenciar els blaus.

Tot i així el rendiment irregular dels locals, que van estar sense anotar durant 5 minuts del tercer període, va propiciar que els visitants s’acostessin fins a 11 i va fer encendre les alarmes. Les aigües van tornar al seu curs quan un bon parcial al final del tercer període i l’inici del quart, van tornar a eixamplar la diferència en el marcador més enllà dels vint punts que ara ja si que resultaria definitiva.

A destacar és el fet que per primera vegada en tota la temporada es va assolir un 60 % d’encert en els tirs lliures.

La setmana vinent, una nova prova contra el quart classificat, Teresianes.

Crònica patrocinada per:

Sumape