MES DE MARÇ CM

Salou 36 – Manyanet 79

Primer partit del mes de març, un cop més contra un rival que sabíem que és inferior a nosaltres i el més complicat era tenir i mantenir la concentració durant els 40 minuts de partit. A partir del segon quart vam marxar del marcador i aprofitant l’avantatge físic en els contraatacs vam poder obtenir una bona diferència de punts.

Manyanet 85 – Selva 62

Últim partit de la primera volta a casa i contra un equip que ens podia posar en problemes per tenir un físic més superior als equips que estàvem acostumats. El nostre atac va guanyar la seva defensa, cosa que ens va ajudar a anar sempre per davant al marcador. Tot i que en alguns moments ens va costar mantenir la concentració, vam superar el partit sense problemes.

ADT B 58 – Manyanet 71

Partit contra un equip que a la primera volta no ens va donar problemes però per les baixes que teníem i per anar a jugar a Torreforta en pista lateral podia ser més difícil del que pensàvem. Així va passar en el primer quart, que no vam aconseguir sumar més de 5 cistelles. El desgast que va tenir l’equip contrari i el moviment que vam tenir de la pilota ens va ajudar a posar-nos per davant al marcador i superar el partit amb victòria.

Manyanet 53 – Vila-seca 62

Partit dolent del nostre equip ja que no vam fer en cap moment les coses que havíem de fer, no vam plantejar bé el partit ni la defensa sobre un jugador de l’equip rival que dominava la pilota durant totes les possessions. Partit per aprendre que la intensitat i la concentració ha de ser-hi sempre present.

Crònica patrocinada per:

Sumape