ADT vs SMB

ADT 71 – 66 MANYAET REUS B

Partit de la jornada 5 de la fase final Territorial.
El Manyanet visita al Torreforta arrossegant un bon nivell de competició en altres partits, on ha sabut competir sempre fins al final tot i el balanç de 3 derrotes i 1 victòria.
Aquest partit no seria diferent. Els jugadors visitants van començar el partit molt intensos tant en atac com en defensa, recuperant 8 pilotes en els primers 10 minuts de joc. Els errors visitants van ser mínims durant aquests primers moments de “match” , cosa que va produir un 16-21 al final del primer període, tot i el balanç de 5 faltes en contra i 0 a favor.
Com era d’esperar, al segon quart, els locals van despertar anotant 22 punts en aquesta segona fase del partit, tot i això el joc es mantenia igualat i intens. El Manyanet controlava el rebot ofensiu i les segones oportunitats, però van errar amb massa freqüència sota el cercle, i un 1 de 9 en triples no els permetia allunyar-se en cap moment del marcador. Finalment i després d’una primera part molt competida i amb cistelles a banda i banda, es va al descans amb un marcador de 38 a 33.

Durant la segona part, als dos equips els costa més anotar, les defenses es mostren més agressives, i la possibilitat d’encistellar punts fàcils disminueix. El partit es torna més dur, i en una acció de contraatac local de 2 contra 3, el Manyanet comet una falta que és interpretada per l’àrbitre com a antiesportiva.
Aquest instant trenca una mica el partit, i minuts després es piularia un altre infracció en forma de tècnica al mateix jugador amonestat anteriorment, cosa que li va costar la desqualificació.
Els minuts passen i el marcador segueix igualat tot i un lleuger avantatge del Torreforta.
Finalment i després d’un partit intens i igualat, on els locals tiren 31 tirs lliures i els visitants 2, el Torreforta s’emporta la victòria per 71-66.
Un partit competit i lluitat pels nois del Manyanet, que ha de servir per continuar treballant i creixent en categoria sènior.

Crònica patrocinada per:

Gruas GAM