JF vs TGN

MANYANET REUS 62 – 57 TGN 

Partit aplaçat de la primera Jornada de lliga amb victòria de les nostres.

El partit no ha començat bé, veníem d’un gran partit contra un gran equip i això ha fet que ens relaxéssim davant d’un TGN amb molta gana i moltes ganes de demostrat. Patint amb moltes baixes, el TGN han fet una gran feina i seguirà fent-la per treballar i millorar, aprendre en una lliga on són de les petites de la competició.

Nosaltres, triguem en connectar, triguem en centrar-nos però quan ens fiquem, no tenim cap problema. Som dures, intenses, agressives.

Dissabte fins a la mitja part no vam estar del tot centrades, amb molts errors defensius, amb poc encert ofensiu i mentalment una mica toves. Però en el moment de connectar, vam treballar i treure profit de les nostres virtuts.

Esperem seguir amb aquesta dinàmica i treballar dur fins al final.

Aquest dimarts, tornem a jugar contra el TGN i llavors fem aturada fins després de setmana santa. Un bon descans també és bo.

Ànims!! Seguim!!

5, 6, 7, MAA NYAA NEET!!

Crònica patrocinada per:

Gruas GAM