IMG vs RAPITENC

MANYANET REUS GROC 54 – 69 RAPITENC

Partit corresponent a la 7 jornada de la fase final nivell C de la lliga infantil masculí territorial.
El Manyanet comença molt intens i recuperant pilotes en defensa per obtenir cistelles fàcils en atac.
El CB Rapitenc no té gaires opcions fàcils de tir els primers minuts de joc, però tenen encert a la línia de 3 punts. El partit es manté igualat durant el transcurs de tota la primera part, on els locals són superiors en el rebot, però els manca intensitat defensiva.

A la segona part el Manyanet ja no controla el rebot ofensiu i continua passiu en defensa, fet que produeix que no poder córrer en contraatac, i que els costi atacar en estàtic davant una defensa força tancada .

Finalment el resultat és de 54 a 69. El partit es podria resumir en dos parts, una primera amb intensitat i treball, i una segona, on les cames ja no arribaven i això ha permès al Rapitenc allunyar-se en el marcador.

S’ha de seguir treballant per aconseguir millors resultats.

Crònica patrocinada per:

Gruas GAM