VENDRELL vs PIM

VENDRELL 49 – 70 PIM

Comencem la fase final amb els millors equips de la província amb una victòria molt treballada contra el Vendrell, equip físicament més poderós que nosaltres. Ens ha costat començar a entrar en el partit ja que no hem estat encertats en el tir exterior i la major envergadura dels locals no ens ha permès anotar amb facilitat. Però a mesura que hem imposat un ritme ràpid de joc i hem estat capaços de defensar agressius, les diferències han començat a augmentar. A manca de 10 minuts un darrer esforç dels locals ha escurçat les diferències en el marcador a 9 punts (39-48), però els nostres nois han reaccionat i amb un parcial de 0-10 tornàvem a mostrar el nostre millor joc.

Cal que veiem que en aquesta segona lligueta, els partits seran més complicats i alhora més divertits; marcadors més ajustats, ideals per progressar i millorar.  A seguir esforçant-se!!! 5,6,7 Manyanet!!