PIF vs AGUILES

PIF – CB Aguiles

Aquest cap de setmana hem iniciat la segona fase de la competició davant d’un contrincant complicat que no ens ha posat les coses gens fàcils. Vam tenir alts i baixos durant tot el partit que van marcar la diferència al final del partit. Durant els moments alts les jugadores van demostrar del que són capaces de fer, defensant amb intensitat, atacant amb valentia i confiança a cistella, entre d’altres. Hem d’aprendre però que en la competició el nivell de concentració i de treball s’ha de mantenir des del minut zero fins al minut quaranta. 

El partit va estar igualat tota l’estona i al final tan sols ens va separar de la victòria una diferència de tres punts. Això només acaba de començar i seguirem treballant de valent per millorar i créixer com a jugadores. 

Aquest cap de setmana partit complicat també contra un rival potent, el ploms. 

5, 6, 7 MA-NYA-NET!!