SMA vs VILATORRADA

SMA 71 – VILATORRADA 84

Derrota a casa contra el líder del grup el Vilatorrada, un equip amb plantilla molt curta però de molta qualitat. Els nostres nois en tot el moment han treballat i  esforçat al màxim, però el gran encert en el tir dels visitants i els errors en atac dels nostres ha propiciat que Vilatorrada agafés diferències amplies en el marcador ràpidament. Nosaltres en moments del partit ens apropàvem en el marcador, però ells reaccionaven de manera immediata. La nostra defensa ha estat molt irregular en tot el partit amb llacunes defensives per manca de concentració i per jugar més amb el cor que amb el cap. Victòria visitant merescuda.

Cal tornar a recuperar sensacions i confiança en nosaltres mateixos, ser una pinya davant les adversitats. A seguir treballant senyors!!!! 5,6,7 Manyanet!!!