MES DE NOVEMBRE CM

Manyanet 63 – Cambrils 58

Primer partit del mes de novembre, un altre partit a casa per continuar creixent i tenir un millor joc que la resta de partits. Vam anar gairebé tot el partit pel davant al marcador. Cal destacar l’inici del partit on vam sortir 15 – 0 a favor gràcies a la bona defensa que vam fer en camp ofensiu ja que ens va donar la possibilitat de prendre moltes pilotes i fer cistelles fàcils. Al final del partit, bones sensacions i bon joc.

Vila-seca 43 – Manyanet 60

Partit contra l’últim classificat del grup i amb menys potencial. Tot i això, va ser un partit dolent ja que no vam tenir ritme en molts minuts del joc. Vam deixar la pilota molta estona a les mans dels contraris i les males decisions en defensa no van ser bones pel nostre joc. Tot i això cap a casa amb una victòria i un partit que no ens va ajudar a millorar massa.

Ploms 54 – Manyanet 47

Partit important contra un equip que està per davant nostre a la classificació. Va costar sortir desperts al primer quart, tot això vam tenir un segon quart molt bo ja que vam aconseguir que la pilota viatgés ràpid per la pista. Vam marxar +6 al descans però la segona part, vam perdre tot el que havíem aconseguit fer abans. Vam estar més pendents de l’arbitre que de moure bé la pilota en atac i això va fer que no tinguéssim el ritme que volíem en atac.

Manyanet 40 – Reus Deportiu 50

Partit contra els líders, equip que coneixem molt bé. Tot i que sempre comencem més adormits que ells als primers quarts, després comencem a competir i el nostre joc va millorar tant en atac com en defensa. Al final, els parcials baixos en atac en deixen sense poder capgirar el marcador. Però amb les sensacions que la competitivitat d’aquests partits en fan créixer com equip.

La Sénia 86 – Manyanet 64

Vam afrontar el desplaçament llarg molt aviat ja que vam sortir de Reus tocats quarts de vuit. Tot i fer molts kms, partit on vam competir i vam oferir un moviment de la pilota que no s’havia vist fins ara i sobretot quan l’equip contrari es va posar a defensar en zona. Al final del partit, el nostre físic va arribar amb les forces baixes i van aconseguir un marge que no va ser real pel joc vist a la pista. Tot i les baixes, vam aconseguir fer la nostra màxim anotació d’aquest any.