AM vs ALCOVER

AM 5è 61 – 41 Alcover 

El passat divendres a la tarda vam jugar contra l’Alcover. Tot i el resultat final, va ser un partit complicat ja que fins el setè quart no vam poder marxar en el marcador. Ens vam trobar davant un equip semblant a nosaltres físicament, potser aquest va ser el motiu pel qual vam sortir una mica relaxats. Ens va costar entrar en el partit i vam donar moltes facilitats en defensa.

Al final vam treure caràcter i ho vam tirar endavant.

 

Alcover 40 – 63 AM 5è 

Ni 24 hores havien passat del partit anterior i ja tornavem estar davant l’Alcover. En aquest segon partit vam sortir des d’un bon inici concentrats i no vam donar opció que l’equip rival entrés en el partit en cap moment. Contenta del treball de l’equip. 

¿Qué hacer con un error?: Aprender de él.-Dean Smith.

 

5, 6, 7 MA-NYA-NET!