CB MORELL vs JM

CB MORELL 43 – 47 MANYANET

Dissabte dia 26, el júnior masculí es desplaçà al Morell per disputar el partit de la lliga regular contra un equip que com nosaltres es troba a la zona mitja de la taula, encara que amb una victòria menys. L’encontre es presentava amb moltes baixes per part de l’equip visitant, que va sorprendre d’inici els morellencs amb una bona defensa que aconseguí les primeres diferències en el marcador, fins i tot sorprenent en l’efectivitat en els tirs lliures, que venien sent uns dels cavalls de batalla dels del manyanet. El primer període concloïa amb una avantatge de 7 punts (8-15).

Al segon període els blaus aconseguien reduir una mica les diferències degut principalment a la manca d’encert dels visitants, que tot i generar bon joc, no aconseguien el premi de la cistella un parcial de 9-6 tancava la primer part amb un avantatge pels visitants de només 4 punts.

Al tercer període els de Manyanet van aconseguir incrementar la seva efectivitat alhora que van ajustar la defensa, aconseguint un parcial de 10 a 18 que posava una mica distància que proporcionava un bon coixí per encara l’últim període.

Les faltes i el desgast físic van acabar passant factura, aconseguint els morellencs apropar-se en el marcador fins a 4 punts, encara que una última reacció dels nostres va permetre conservar aquest petit avantatge fins al final.