COL. FRANCÈS vs PBV

Col·legi Francès de Reus – Prebenjamí Verd

Aquest dissabte al migdia els prebenjamins de 2n van encetar la competició del Consell al camp del Col·legi Francès de Reus. 

Allà vam jugar un partit una mica fluix pel que estem acostumats a fer. Segurament els nervis, l’inici, o el sol enlluernador ens van fer realitzar un partit més fluix del que normalment fem. 

Ens va costar moltíssim encistellar, tot i que vam arribar i llençar moltes vegades sols/es però sense gaire èxit. Vam veure passar moltes pilotes pel costat i no ens hi atansàvem a agafar-les, ens ho quedàvem mirant. 

Tot i això el partit el vam tirar endavant i no va sortir tant malament. Esperem que això només hagi estat en aquest partit i que de cara a la pròxima jornada siguem més vius, més actius i amb moltes més ganes d’agafar la pilota i fer-la passar per dins de l’anella. 

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!!