PBG vs PUIGCERVER

Prebenjamí Groc – Puigcerver

Aquest dissabte els nens i nenes de 1r vam encetar la competició a casa contra l’Escola Puigcerber. Tots dos equips érem de 1r i es va notar en el desenvolupament del partit i en cadascuna de les diferents situacions. Cap dels dos vam ser superiors a l’altre, sinó que tots dos vam poder fer el nostre propi joc, cosa que es veurà contrariada quan juguem contra equips plenament de 2n.

Per la nostra part, vam fer moltes cistelles, més de les que ens crèiem capaços. Vam arribar moltes vegades a cistella, preníem moltes pilotes, les lluitàvem totes i anàvem ràpids a cistella. A més, la gran majoria vam demostrar el domini de pilota que tenim sense gairebé parar de botar quan anàvem de camp a camp.

Així doncs, molt bon inici de competició, demostrant que donarem molta feina als adversaris i que gaudirem molt d’aquesta competició, on a més, esperem aprendre moltes coses!

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!!

IMG-20171028-WA0006