CALAFELL vs JM

CB CALAFELL 48 – 57 MANYANET

Partit de la cinquena jornada, on el júnior masculí es desplaçava a la pista del CB Calafell. Els del Manyanet es presentaven amb un balanç de 2 victòries i 2 derrotes contra un equip que no està tenint un bon inici i que ja de bon començament va posar de manifest que posaria tot de la seva part per emportar-se la victòria. Així, els del l’equip groc van encaixar un parcial de 11-2 en els sis primers minuts del primer període, amb els locals molt més endollats i més intensos i dominant totes les facetes del joc. Els visitants per contra es mostraven tous i massa erràtics en atac. Al segon període es produeix una petita reacció, i que, tot i continuant fallant cistelles fàcils sota el cèrcol, la millora en defensa permet encaixar a l’equip verd un parcial d’11-20 que fa que a la mitja part s’arribi amb empat i les coses per decidir.

La segona part s’inicia amb l’equip del Baix Penedès en zona, i amb un intercanvi de cistelles en els quatre primers minuts, però un parcial de 0-8 els dos següents minuts dóna als reusencs la primera avantatge importat de l’encontre ratificada amb dos triples en acabar el tercer període que clou amb 10 punts per sobre pels del Baix Camp.

A l’últim període arriba la reacció de l’equip local, que aconsegueix situar-se a només 5 punts després que els del Manyanet només aconseguissin anotar 3 punts el 7 minuts. Al final, la defensa a la desesperada dels de Calafell provocà moltes faltes, que van permetre tornar a agafar aire malgrat els baixos percentatges des de la línia de personal, aconseguint finalment una treballada victòria que ens ha d’ensenyar que els partits no es guanyen sense baixar del bus, sinó a través del treball.