PLOMS vs IF

Tercer partit d’aquesta primera fase de la temporada. Al iniciar el partit ens trobem davant d’un rival intens en defensa i agressiu en atac com nosaltres, això va provocar que el partit anés igualat en tot moment.

Les nostres jugadores van treballar amb ritme en tot moment fins al tercer quart on vam tenir un petit baixon que l’equip rival  va aprofitar per guanyar una mica de distància al marcador. Vam cometre petits errors com cistelles soles, pèrdues de pilotes, faltes de tirs lliures…

Tot i així vam saber reaccionar i gràcies a sortir una altre vegada concentrades i amb intensitat en el setè quart ens vam tornar a posar en el partit. Podia haver guanyat qualsevol dels dos equips perquè anàvem tota l’estona amb el marcador pràcticament igualat. Al final però els dos punts que vam aconseguir d’avantatge al primer quart són els que ens van fer guanyar el partit.

Va estar un partit emocionant i estem molt contents del treball de totes i cada una de les jugadores, s’ha de seguir treballant amb aquest ritme.

IMG_75145-6-7 MA-NYA-NET