1R MES DE COMPETICIÓ DEL CM

Crònica del primer mes de competició del cadet masculí.

Pare Manyanet 52 – Ploms 63

Primer partit de la temporada, va resultar complicat per ser un equip nou completament. Vam anar sempre per darrere en el marcador, tot i arribar a l’últim quart a una cistella de diferència, una mala defensa ens va fer perdre el partit.

Reus Deportiu 63 – Pare Manyanet 53

Segon partit de la temporada contra un equip que portava un ritme diferent que nosaltres. Tot i això, vam lluitar tot el partit per competir. Tanmateix, anar sempre al darrere en el marcador resulta complicat per guanyar. Durant l’últim quart vam demostrar que el nostre nivell competitiu i la nostra línia de treball han de continuar per millorar.

Pare Manyanet 45 – La Sénia 41

Després de més sessions d’entrenament, el nostre treball comença a seguir la línia per on volem anar. Vam jugar una primera bastant notable a nivell ofensiu, però en defensa sabem que podem fer moltes més coses de les que fem. A la segona part, les dificultats que ens va posar l’equip contrari defensant en zona, va fer que anotéssim menys cistelles i perdéssim ritme. Tot i això, vam aconseguir la primera victòria de la temporada.