PIF vs ADT

Tercera jornada d’aquesta primera fase. Partit que guanyem amb facilitat tot i que en certs moments deixem de treballar i ens atabalem i això ens fa cometre petits errors bàsics.

Comencem el partit amb intensitat defensiva i ben organitzades en atac, aixecant el cap, deixant córrer la pilota i sent agressives envers a cistella. Seguim treballant fins a la mitja part del partit que ens permet agafar certa avantatge envers el rival.

A partir de la mitja part les coses canvien una mica, les jugadores comencen a estar cansades (s’ha de dir que era la primera vegada que jugàvem en pista sencera) i  baixem la intensitat defensiva, a més a més estem menys encertades en atac, perdem mes pilotes i ens fiquen cistelles mes fàcilment. 

Tot i així estem molt contents de l’actitud que van tenir les jugadores durant gairebé tot el partit, tot i el cansament van seguir treballant i es van començar a veure cosetes que anem aprenent durant les sessions d’entrenament. Ara toca seguir esforçant-se al màxim a nivell d’entrenament i poc a poc les coses aniran donant els seus fruits.

5-6-7 MA-NYA-NET