CN PLOMS vs PIF

Aquest cap de setmana hem disputat un partit contra un altre equip complicat i de molta intensitat. El partit va anar igualat fins a la mitja part però un mal inici de la segona part va fer que ens agafessin una distància difícil de recuperar. 

Tot i així estem contents de l’actitud de les nostres jugadores, que tot i tenir un moment de descontrol i de cometre diferents errors, van saber reaccionar i tornar a treballar amb intensitat i concentració, defensant amb intensitat a les jugadores, sent mes agressives en atac i reduint el nombre d’errades.

De la mateixa manera que vam comentar en l’anterior partit això només acaba de començar, que molt per treballar i per aprendre. A més hem de ser conscients que sempre hi han dies bons i no tant bons i en aquests últims es quan s’ha de treballar el doble.

5-6-7 MA-NYA-NET!!