CADET FEMENÍ vs CB VILASECA

Primer partit de lliga de les nostres cadets contra el CB Vilaseca d’on no van sortir victorioses, per només dos punts avall. Les jugadores van sortir adormides durant el primer i segon quart fent que el CB Vilaseca agafes avantatge al marcador. A partir del tercer quart del partit les nostres noies ja es van començar a creure que era un partit guanyable i van estar més posades al partit. A l’últim quart del partit ja estavem del tot posades i motivades, però no va ser suficient per a guanyar el partit, tot i remuntar. 

D’aquest partit s’emportem l’experiencia de que cal començar a tope des del començament i que a l’hora de tirar tirs lliure hem d’estar mes concentrades per millorar el percentatge.

Ara el que toca es seguir treballant perquè al pròxim sempre sigui millor que l’anterior.

567 MA-NYA-NET!!