PIF vs CBT

Aquest cap de setmana em iniciat la lliga davant d’un equip difícil i intens. Al principi vam sortir amb molts nervis i això es va veure en petits errors que vam cometre i que ens van fer estar per sota del marcador fins als dos últims períodes.

Al final les jugadores van treure totes les seves forces i energies fins aconseguir així empatar el partit a l’últim segon i portar a l’equip rival a la pròrroga. A partir d’aquest instant hi van haver un seguit de sentiments que havíem de controlar eufòria, nervis, ganes de fer cistella… Les jugadores van saber gestionar-los tots i seguir jugant amb intensitat i constància.

Gràcies a tot això vam aconseguir la victòria del partit. Tot i així, aquest camí acaba de començar i queda tota una temporada per davant, s’han de treballar moltíssimes coses i sobretot toca aprendre, aprendre les unes de les altres i formar una pinya.

5-6-7 MA-NYA-NET!!

IMG_7516