SFA vs CELTIC MOLINS

SFA 59 – 79 CELTIC BÀSQUET MOLINS

Últim partit a casa amb derrota davant el tercer classificat de la competició, el Molins.

Tot i la derrota, vam aconseguir plantar cara a un equip que a la primera volta ens va enfonsar a casa seva. Recordem que a l’anada vam perdre per una diferència de 34 punts. 

Fins a l’últim període vam estar donant-ho tot, i es va reflectir en el marcador. Vam arribar, fins i tot a posar-nos a 8 punts de diferència, però sempre sota d’elles. Nosaltres comptàvem amb dues baixes importants, dues de les nostres pivots. 

Una defensa sòlida, ben forta, més que mai, ens va ajudar per a que el seu joc, sobretot l’interior, que és el que predomina, les puguem haver frenat. Varies pilotes robades a primera línia, però també en el joc interior, van influir per seguir competint tot el partit. A més a més, també hem de sumar-hi l rapidesa en arribar a la pista d’atac en forma de contraatac. 

Aquest dissabte juguem l’últim partit de la lliga a casa del SAMA Vilanova. Ho acabarem d’arrodonir, no donant ni regalant cap situació de partit, competint fins al final. 

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!!