SFA – CERVERA

SFA 62-65 CB CERVERA 

Dissabte vam jugar a les 17:45 al pavelló de l’escola contra un equip que s’ha reforçat, respecte la primera volta. Ha fet nous fitxatges, entre ells, una jugadora que gairebé va fer el partit tota sola. Tot i això no li vam posar gaire fàcil,

Vam sortir a lluitar totes les pilotes, perdonant molt poc i anant directes a cistella. Ens van saber parar el contraatac, ja que sabíem que tenien un mal balanç defensiu. Vam intentar guanyar joc interior i recuperant sensacions de quan vam anar allí, període a període. 

En general, vam estar molt més encertades de tirs de camp, però no ens va ser suficients. Els nervis i el final del partit van poder amb nosaltres, i poc a poc vam voler anar a solucionar el partit soles, jugant individualment. Vam fracassar, 

Vull recordar que el nostre èxit és gràcies al treball en equip, la suma de totes fa el tot, i ella, mes ella, més ella, més totes, formem un tot, l’equip SÈNIOR FEMENÍ A MANYANET REUS.

Seguim treballant, diumenge visitem la pista del BARÇA i necessitem estar totes com fins ara, no afluixeu, sou molt lluitadores, seguiu!

5, 6 ,7 MA-NYA-NEEET !!!