Olimpíades del BF

Olimpíades del Benjamí femení

El divendres 24 de març el benjamí femení es va penjar la medalla d’or després d’una  final molt intensa amb la Salle Reus.

Comencem pel principi, la “lligueta” de classificació que vam jugar va ser contra els següents equips: Ramon Sugranyes, Puigcerver, Presentació i Sant Rafael. Van ser partits fàcils i els vam aprofitar per jugar sense botar i intentar millorar detalls (fer bons passes, córrer per davant de la pilota, buscar la companya que està sola…).  Tots aquests partits ens van portar a quedar primeres de grup.

Dijous jugàvem la semifinal contra l’escola Aura. Al quedar primeres de grup jugàvem un partit trampa contra les segones del grup B. Elles venien de perdre de dos punts només contra la Salle. L’Aura és un equip molt lluitador que no baixen el braços en tot el partit i ens van fer suar de valent fins al final. Però aquestes benjamines van treure el caràcter que tenen i van demostrar la gana que tenien d’arribar a la final. Ens vam endur el partit guanyant de 8 punts.

Divendres jugàvem la final contra la Salle Reus (em de dir que aquest equip és l’únic que ens ha guanyat durant la lliga). Sabíem que estàvem a la final i passés el que passés estaríem molt contentes del recorregut d’aquestes jugadores. El pavelló estava ple i els nervis estaven a flor de pell pels dos equips. Vàrem sortir molt fortes i concentrades en defensa, cadascú amb la seva jugadora i pendent si una companya necessitava ajuda allí estava l’altra per ajudar-la. Vam perdre moltes pilotes i vam fer molts passos d’arrencada això va ser fruit dels nervis. Tot i així vam continuar treballant i lluitant fins el final que ens vam endur el partit per un ajustat 20 a 14.

Molt satisfeta de l’actitud que vam tenir durant tot el partit tant dins com a fora pista.

La importància que totes estiguéssim concentrades i animant a les companyes es va notar, això ens va fer grans com equip i portar-nos a la victòria final. 

Moltes felicitats: Aina, Andrea, Blanca, Carla Gar, Carla Gom, Claudia, Irati, Laura, Mar, Nerea, Núria, Xènia L, Xènia P, Irene i Mara.

5,6,7 MA-NYA-NET!!!

PD: Ara toca continuar treballant i polir detalls.  Hem de ser humils i millorar molt més.