MOLINS A vs SFA

MOLINS A 65-31 SFA

Diumenge a la tarda ens vam desplaçar fins a Molins de Rei per jugar contra l’equip que porta el mateix nom. Vam anar sabent que seria un partit difícil, però no tant com ho vam fer durant el primer període. Sabem que és un equip que està lluitant per pujar a Copa.

Vam sortir una mica apagades, potser amb masses dosis de respecte respecte a l’equip local, i ens va fer punxar d’una manera molt atenuada tot el primer quart. En canvi, al segon ja es va veure algun petit detall que ens donava esperança, però amb un marcador que al descans era de 34 a 11.

Al tercer període vam fer un joc més propi nostre, jugant com sabem, obrint pilota, corrent i estar actives. L’últim període va seguir amb aquesta línia positiva, però el cansament físic va fer acte de presència i ens hi vam resentir del primer període que no va sortir gaire bé.

A més a més, i no com a excusa, cal a dir que si, dels llançaments que vam realitzar a cistella, haguéssin entrat una mitja dotzena més al primer període, potser parlaríem d’un altre partit, perquè llavors, hi érem a temps.

De tot se n’aprèn i ara a seguir, pròxim rival aquest dissabte a les 17:45 al pavelló de l’escola!

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!