BF vs LA SALLE

El dissabte 14 de gener el benjamí femení va jugar contra la Salle Reus. No volem buscar excuses però l’aturada de les vacances de Nadal, el fred que feia, els nervis perquè feia dies que no disputàvem cap partit, jugàvem contra un altre equip invicte…. en definitiva va ser un partit estrany.

El dissabte no vam estar amb la mateixa intensitat d’altres dies, els passes no arribaven a les companyes, vam fallar entrades i tirs de sota cistella (quan el partit està igualat això penalitza). Les visitants tenien dues nenes molt altes i estàvem una mica cohibides. Tot i això va ser un partit molt igualat fins l’últim quart en que la Salle Reus ens va passar per sobre.

Contentes perquè en cap moment vam baixar el cap, vam continuar corrents i treballant però hi ha dies en que les coses no surten. De les derrotes també se n’aprèn i ha de servir perquè només ens queda treballlar i treballar. 

“El arte de pasar posiblemente sea la menos apreciada entre las dotes de un jugador pero es la más preciada para mí; un buen pasador es tan importante como un buen anotador ya que un buen pase es sinónimo de canasta convertida”. BOZIDAR MALJKOVIC

5, 6, 7  MA-NYA- NET!!!