CMV vs ADT

Manyanet Reus Verd 65- 52  A.D.Torreforta A

Primer partit a casa pel Manyanet Reus. En aquesta lliga competitiva, els partits com a local son una victòria imprescindible, ja que una derrota et pot penalitzar molt.
El partit va començar amb una velocitat vertijinosa, amb transicions molt ràpides per part dels dos equips, amb un nivell molt alt de joc. El rebot defensiu va ser escensial per competir en un partit d’aquestes característiques , encara que les pilotes perdudes van penalitzar molt durant els primers minuts de joc.
Els locals van ser superiors en gairebé totes les fases del joc , incluïnt l’assignatura pendent des del tir lliure, que va ser superada notablement.
El treball de l’equip va ser bo, encara que en alguns moments faltava circulació de pilota, i no hi havia molt de joc col·lectiu. A l’últim quart, i amb una diferència de 20 punts al marcador, va servir per realitzar rotacions i repartir minuts a tots els jugadors disponibles.
Finalment, en el 4rt període, el Manyanet es va relaxar , i va permetre al Torreforta reduir diferències. Igualment bon partit dels cadets del Manyanet, que ja encadena dues victòries en dos partits que serveixen per col·locar-se a la zona alta de la classificació.
La jornada següents partit difícil a casa del CB Àguiles. Seguim sumant.