Tortosa vs CMG

Tortosa 44-69 CMG

El CMG enceta el 2017 amb una victòria a domicili en la nova fase on s’enfrontarà als millors equips de nivell B. El partit començava amb molt desencert per a cadascú fent una sola cistella cada equip en els primers 6 minuts de partit. El partit seguia amb la mateixa dinàmica durant tota la primera part i marxava al descans amb un pobre i avorrit 20-30 a favor dels de Reus. En la segona part es van veure bons moments on el Manyanet aconseguia alguna petita ratxa que els hi permetia agafar distància en el marcador. Per tant, durant el partit s’ha vist bona actitud per part del cadet masculí groc però en moments amb falta d’idees. La part positiva és que queda molta temporada i l’actitud reflectida farà que l’equip millori progressivament.

5-6-7 MA-NYA-NET!!