JF vs CN Ploms

Derbi local que teníem ajornat d’abans de Nadal. Després d’un dur partit ahir contra el Calafell, el cansament ens passa una mica factura al principi del partit. Una primera part igualada, on tenim que recuperar 8 punts en el segon quart perquè la defensa del ploms ens dóna molts problemes. Però l’actitud, el treball i l’esforç d’aquestes noies no s’acaba mai,  des de la defensa i amb una bona selecció en atac girem el marcador. A la mitja part marcador igualat a 29.

A la represa del partit, la nostra pressió a mitja pista ens permet robar moltes pilotes i amb ràpids contraatacs comencem a marxar-nos en el marcador. El Ploms no baixa els braços, però les nostres noies ja anaven per feina i acabem amb una gran victòria contra un equip molt competitiu.

Aquests darrers partits ens han anat molt bé per tornar a les bones sensacions que teníem abans de Festes!! Som-hi juntes equip!!

5,6,7 Manyanet!!