SEDIS EFAUSA vs SFA

SEDIS 53 – 57 SFA

Aquest passat dissabte, el SFA va disputar la última jornada de l’any a casa del Sedis. 

El desplaçament va ser fins a La Seu d’Urgell ja que jugàvem a les 20:15 del vespre, unes hores un pèl peculiars. Cosa que ens va passar una mica de factura, no sé si també s’hi va afegir el fred, però la veritat és que vam sortir fluixes, segurament perquè no hi estàvem posades del tot.

Però com ja és habitual, poc a poc ens vam anar adonant que si les volíem guanyar havíem de fer un esforç molt gran. Aquesta vegada, els nostres llançaments des de la línia de tres punts van ser molt inferiors a altres partits, degut a la confiança que teníem per entrar i dividir cap a cistella, recuperant així un punt fort d’atac. 

Això ens va permetre sumar, i treure profit de les rival tant intenses contra les que jugàvem, ja que es carregaven amb faltes personals. Moltes d’aquestes eren penalitzades en tirs lliures, que no vam saber aprofitar fins a l’últim període, en el que vam aconseguir posar-nos per davant i assolir una petita diferència de punts. Fer-ho, ens va possibilitar a poder-nos emportar una victòria més cap a casa.

Ara, per Nadal, descansarem uns dies i tornarem aviat a la feina ja que només començar l’any juguem contra un rival molt igualat a nosaltres.

Així doncs, que tingueu tots un Bon Nadal i un feliç 2016!

5, 6, 7 MA-NYA-NEEE !!!