BF vs Af

AF – BF

Aquest dissabte 17 de desembre al pavelló de l’escola, al no tenir partit de lliga i per no perdre el ritme, hem fet un partit alevines contra benjamines.

AF: Les alevines vam disputar un emocionant partit contra les benjamines. Tot i que nosaltres no vam sortir gens confiades, ens van fer lluitar de valent. Vam poder aprendre a aixecar el cap per fer passes i jugar en equip. Tot i tenir moments de desconnexió vam fer un gran partit.

BF:  Ha estat un partit especial pel fet de jugar contra companyes i un any més grans que nosaltres aquest fet ha fet que estiguéssim una mica neguitoses abans de començar el partit. L’important era passar una bona estona i cansar-nos una mica més del que ho fem cada dissabte i ho hem aconseguit. Estem molt contentes de com hem lluitat i hem demostrat que som valentes i anem a per totes. A continuar treballant que aquest 2017 hem d’aprendre molt!!!

bfvsaf

               Les entrenadores us desitgem unes Bones Festes i Feliç 2017!!!!  

5, 6, 7  MA-NYA- NET!!!