SFA vs CB VALLS

SFA 53-61 CB VALLS

Dissabte vam ser derrotades a casa per un CB Valls molt més encertat que nosaltres, disputat a continuació de la presentació del bàsquet.

Ens va costar començar el partit tal i com portem les passades jornades fent. El Valls és un equip fort, però vam saber plantar-li cara. A pocs minuts per finalitzar el partit ens jugàvem els punts avall i amunt un de l’altre. Però al final, CB Valls van tenir molt més encert que nosaltres.

L’equip arbitral tampoc va ajudar gaire, ja que elles eren molt físiques i nosaltres quèiem amb facilitat. 

Tot i això ens quedem en què vam ser capaces de plantar cara i competir, només que ens haguessin entrat dues cistelles estaríem en opcions de quedar-nos la victòria. I hem d’estar contentes, que per les adversitats que dia rere dia sens presenten a la nostra plantilla de jugadores, estem donant bons resultats.

El proper dissabte 17 juguem l’últim partit de l’any a casa del SEDIS, a la Seu d’Urgell. És una bona oportunitat de, com a mínim, acabar amb bones sensacions, no parem, seguim treballant!

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET !!!