Tecla Sala vs SM

Tecla Sala 74 – SM 82

Victòria del SM a la dura pista de l’Hospitalet del Llobregat davant d’un equip amb molt de nivell i talent. 

Aquesta victòria a part de sumar punts a la classificació, fa que recuperem l’esperit de lluita i de col·lectiu que havíem perdut els últims partits.  

El partit va anar en tot moment molt ajustat, el primer quart se l’emporten els locals que van sortir molt durs en defensa i molt encertats amb el tir de 3.

Poc a poc ens vam treure la por de jugar amb un rival dur a casa seva i vam igualar el patit guanyant el 2n quart.

El 3r vam ser molt intensos i durs nosaltres i vam estar més encertats també, això va fer que per 1 punt, però ens emportéssim a Reus el 3r quart.

Just començar l’últim quart vam veure que si fèiem un pas endavant els tindríem i això és el que vam fer. Amb molt de ritme i atacant l’1c1 cada vegada, vam poder sortir de pas i vam arribar a una diferència de 10 punts. 

Al final, dues pilotes perdudes i 4 tirs lliures ficats per part seva van reduir la diferència a 8 punts, però independentment del resultat, ens emportem més que una victòria, ens emportem força, valor i unió.

Tot s’ha de dir, una petita minoria de 10 persones que es van desplaçar amb nosaltres, es van fer més forts que tot el pavelló d’Hospitalet, i això és d’agrair.

Ara a descansar i preparar l’últim partit de l’any a casa davant el Nou Esplugues.
Seguim i seguirem!
5, 6, 7 MAA NYAA NEET!