SM vs A.B. VENDRELL

SM 68 – 80 A.B. Vendrell

Derrota a casa davant el millor equip de la Categoria amb diferència. No pels jugadors que tenen, ni per l’entrenador només, sinó perquè després de veure’ls molts partits, dissabte, quan els nostres van plantar cara i van cridar en veu alta: “Nosaltres també som aquí!”, els jugadors del Vendrell van ficar la 5a marxa, que fins a dia d’avui no havien ficat.

El partit va començar amb un primer quart molt igualat. 

Els nostres van començar per darrera però ràpidament es van ficar al nivell dels visitants.

El segon quart va ser clarament favorable pels locals els 7 primers minuts, agafant diferències d’11 punts. Però el Vendrell en cap moment va desaparèixer i amb un parcial es van ficar a 1 punt a baix, tot i així, vam arribar a la mitja part amb 3 punts de diferència a favor.
El 3r quart va començar amb un petit intercanvi de cistelles, però els visitants van poder atacar molt més fàcil, els nostres van oblidar una mica la defensa dura i el rebot i van patir més.
Finalment, vam començar l’últim quart 4 punts a baix, amb un triple a l’últim segon del 3r quart que va fer mal. El 4t quart va ser quan els visitants van fer un petit sprint que anímicament nosaltres ja no vam poder aguantar. Finalment vam perdre de 12 punts, però tot i la ràbia, tot i l’emprenyament o la decepció de perdre un partit a casa, encara que fos amb el millor equip de la categoria, ens ha de fer que tinguem més ganes de retrobar-nos a la tornada, més ganes de millorar, de treballar i d’arreglar les coses que no hem fet bé.
Tenim molt de treball, molt de temps i moltes ganes de seguir millorant, això no ens ho traurà ningú.
Seguim i seguirem!
5, 6, 7, MAA NYAA NEET!