IF vs PLOMS

Ens tocava jugar contra un dels rivals durs el Ploms, que en el primer partit ens va passar per sobre. Aquesta vegada no va ser ben bé així, tot i que el resultat al final del partit demostra una clara superioritat rival, tot el partit va ser un anar i tornar d’accions ofensives on l’única diferència va ser l’encert per part de les visitants.

Així com les verdes-i-grogues el costava tres i quatre llançaments anotar, a les visitants no els era tan difícil, i més tenint en compte que els rebots sempre queien pel seu costat.

El Manyanet va fer un partit bastant complet, amb bons contraatacs i bones lectures en atacs estàtics, la millora és evident, però tots sabem i les jugadores també, del que són capaces i es per això que seguiran treballant cada dia més i molt millor per demostrar que això només a fet que començar!

5…6…7...MANYANET!