CMG vs AB VENDRELL

CMG 75 – 43 Vendrell

El cadet masculí groc jugava contra el Vendrell a casa, amb el handicap de que havien de guanyar de més de 4 punts per a ser líders de la lliga, ja que el partit a casa dels visitants es va perdre 59-55. Els locals vam sortir molt concentrats amb un ritme d’anotació força alt, anotant 23 punts al primer quart, tot i que els visitants no cedien acabant el primer quart amb 15 punts. La defensa zonal i mixta dels visitants va ser clau en el partit d’anada, però en aquesta ocasió el Manyanet la va trencar molt bé a partir d’accions d’1×1 i de tir des del perímetre acabant el tercer quart 56-34 a favor dels de Reus. L’últim quart va tenir la mateixa dinàmica que els altres, tot i la relaxació del Manyanet. Per tant, el Cadet Masculí Groc assoleix el lideratge realitzant un partit amb molt bona actitud.

5-6-7 MA-NYA-NET!!