C.B. CERVERA vs SFA

C.B. CERVERA 51-58 SFA

Aquest dissabte al vespre-nit, en un horari peculiar, a les 20:15 en SFA va jugar a casa del CB Cervera. 

Un pavelló fred i a simple vista difícil ja que l’anella tenia el seu toc personal, tou i flexible. Nosaltres vam sortir com de costum, una mica adormides, en especial, a l’atac. Només vam aconseguir fer 6 llançaments en tot el primer període … En canvi, el segon ja va anar molt millor, i vam recuperar territori. 

Ja en la segona part del partit, vam sortir molt engrescades del descans i vam sorprendre al rival, recuperant els 14 punts de desavantatge, creats al primer període, i passant a estar per sobre d’elles. 

I, com ja ens tenen acostumats, vam patir fins a l’últim segon del partit, amb un coixí de 3 punts per sobre sempre. S’ha de dir que la victòria ha estat gràcies a la importància dels tirs lliures que aquesta vegada sí que ens van entrar, i per despertar-nos a temps i invertir la balança del partit. 

Aquest dissabte rebem al Barça – Sant Feliu al pavelló de l’escola. és una bona oportunitat per seguir en la línia dels tres últims períodes d’aquest partit contra el Cervera, agafar forces i sortir amb embranzida cap a la posició que ens pertoca. Així doncs, a treballar!

5, 6, 7 MA-NYA-NET!!!