Benjamí Masculí de 4t

Ja portem varies setmanes d’entrenament i això es comença a notar. Enguany tenim noves incorporacions al equip. 
Aquest any serem els grans de la categoria i esperem seguir treballant de valent per aprendre noves coses i seguir-nos formant com a jugadors. 
Durant tota la temporada anirem adquirint nous conceptes i treballant dur, per aquest motiu necessitem que els nostres jugadors vinguin amb ganes d’escoltar i aprendre als entrenaments perquè és aquí on s’aprèn, però sobretot que gaudeixin practicant aquest esport que ens uneix i ens fa formar part d’una gran família.
El passat 15 d’octubre vam assistir a la trobada organitzada pel CBT al Serrallo. Després de varies setmanes d’entrenament vam disputar els nostres primers partits. Els jugadors en tenien moltes ganes i això es va veure reflectit en el joc. I el dia següent el diumenge vam gaudir de la trobada d’escoles a casa on vam tornar a jugar dos partits més, va ser un cap de setmana intens de partits on els jugadors van passar-s’ho d’allò més bé.