Aleví Masculí 5è!

Ja portem varies setmanes d’entrenament i això es comença a notar. Aquest any comptem amb nous companys que s’han incorporat a l’equip. 
 Serà un any potser complicat ja que probablement jugarem contra equips més grans que nosaltres però això no ens ha de ser un impediment ni una angoixa per treballar al màxim i donar-ho tot als partits, Amb la nostra actitud i treball constant donarem guerra en tots i cada un dels partits. Ara bé per aconseguir-ho s’ha de treballar dur als entrenaments i com cada any, aprendrem nous conceptes que ens ajudaran a continuar formant-nos i créixer com a jugadors i entrenadors també.
El passat cap de setmana del 15 i 16 d’octubre els jugadors van poder demostrar les ganes que tenien de tornar a competir i gaudir fent aquest esport en la trobada del Serrallo i la trobada d’escoles el Bàsquet Manyanet. Cal dir que el diumenge, els nostres alevins van donar mes guerra que el dissabte, es van comunicar molt mes entre ells i les coses van sortir millor, ara bé, s’ha de seguir treballant de valent durant tota la temporada.